Szilvásvárad – Zárt kapus verseny előírások – INFORMÁCIÓ!

‼️Figyelem‼️
A Versenyrendező tájékoztatja a versenyzőket, hogy a Szilvásváradon 2021. április 11-én megrendezésre kerülő fedeles fogathajtó verseny zárt kapuk mögött kerül lebonyolításra.

Szilvásváradon is előtérben a fogatsport képviselőinek egymás iránti felelősségvállalása!

Kérjük a fedeles fogathajtó bajnokság fordulójának résztvevőit, hogy körültekintően induljanak el Szilvásváradra és alaposan olvassák el a zártkapus fogathajtó versenyekre vonatkozó részvételi szabályzatot, hiszen annak betartása az alapfeltétele, hogy versenyt lehessen rendezni.
A Magyar Lovassport Szövetség szabályzata, mely a zárt kapus sportrendezvények lebonyolítására vonatkozik: ITT OLVASHATÓ

Kérjük, hogy aki beteg volt és még nem teljesen gyógyult meg, vagy betegség tüneteit észleli magán, hagyja ki ezt a versenyt! A részvétel következmények nélkül visszamondható.

Kérjük a hozzátartozókat, lótulajdonosokat, kísérőket, hogy semmiképp ne induljanak el a versenyekre versenynézés céljából, mivel a lelátók le lesznek zárva, és a hideg időjárás ellenére sem lehet beltéri helyiségben tartózkodni!

A fedeles fogathajtó versenyen is lesz online közvetítés, az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad Facebook oldalán, így mindenki kényelmesen figyelemmel tudja kísérni a verseny összes indulóját.

Megértésüket köszönjük! 

Állami Ménesgazdaság, Szilvásvárad


– A fedettpályás fogathajtó verseny területére az alábbi maximum létszámú személyek léphetnek be, mint a verseny résztvevői:
– egyesfogat: versenyző + 3 fő (segítő személyzet) összesen 4 fő
– kettesfogat: versenyző + 4 fő (segítő személyzet) összesen 5 fő
– négyesfogat: versenyző + 5 fő (segítő személyzet) összesen 6 fő
Ebben a maximált létszámban a kamion sofőrtől kezdve a versenyző családtagjain (gyermek is!) át a lótulajdonosig, segédhajtó(k)ig mindenki benne van!

– A 20 óra és 5 óra közötti időszakban a versenyszerű sportoló edzésen vagy sporteseményen történő részvételét vagy az edzését, illetve a sportesemény helyszíne és a lakóhely, tartózkodási hely, szálláshely közötti közlekedését a sportegyesület igazolja az alábbi formanyomtatvány kitöltésével: ADATLAP ITT

– csak zárt kapuk mögött tartható sportrendezvény a nézők kizárásával

– a versenyzők és segédhajtók figyelmét külön fel szeretnénk hívni a szájmaszk használatára, mely minden körülmények között kötelező (minden résztvevő számára), kivétel, ha a versenyző/segédhajtó a fogaton tartózkodik, mert az sportolásnak minősül.

Részletes információ ITT