NLSF Program a fogathajtó szakágban – felhívás az utánpótlás korcsoportok számára

A Magyar Lovassport Szövetség Nemzeti Lovassport és Sportló tenyésztést Fejlesztő Program Bizottsága megalakította a fogathajtó utánpótlás munkacsoportot.
A megalakult testület egy adatlapot és egy kérdőívet készített, melyeket a programban résztvenni szándékozóknak október 25-ig kitöltve a fogat.nlsf@lovasszovetseg.hu e-mail címre kell visszaküldeni.

Az Utánpótlás Szakmai Munkacsoport célja, egy olyan átfogó program kidolgozása, melyben a kiválasztott sportolók a lehető legmagasabb képzést és sport menedzsmentet kaphatják. A magyar utánpótlás fogathajtás eredményei kötelezik a sportolókat arra, hogy az elkövetkezendő időszak során megrendezésre kerülő kontinens bajnokságokon a lehető legméltóbb módon szerepeljenek, érmeket szerezzenek. Ehhez egy mentor program kidolgozása szükséges, mely összefogva a szülőkkel, fenntartókkal, rendkívül átlátható módon járul hozzá jövőbeni sikereinkhez.

A program célja, hogy a meglévő forrásokat hatékonyan kihasználva és azokat fejlesztve, kiegészítve támogassa a programban részt vevő versenyzőket. A programba kerülés és a bentmaradás feltételeit a személyes tájékoztató során részletesen ismertetni fogjuk. A cél nem más, mint a 2023. és 2025. közötti időszak során megrendezésre kerülő kiemelt fontosságú nemzetközi versenyeken, kontinens viadalokon nyújtott sikeres teljesítmény elérése.  

A kérdőívekre adott válasz csak a kiválasztottak esetében lesz nyilvános. A programba be nem kerülő jelentkezők is kérhetik, hogy a kérdőívük és megfogalmazott válaszaik nyilvánosságra kerüljenek, de ez nem közelező. A kérdőívek be nem küldése viszont kizáró okot jelent a program szempontjából.

Felmerülő kérdéseikre szívesen válaszolunk! Kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot fogat.nlsf@lovasszovetseg.hu email címen.

ADATLAP – LETÖLTHETŐ ITT
KÉRDŐÍV – LETÖLTHETŐ ITT

A fogathajtó utánpótlás (gyermek, junior és U25-ös korcsoportok) NLSF Programba jelentkező versenyzők és edzőik, menedzsereik, szüleik részére a bizottság 2022. október 30-án 15 órától a Nemzeti Lovarda Tudásközpontjában tájékoztató megbeszélést tart.