Figyelem! Kötelező részvételek! – FRISSÍTVE

Figyelem!
Kisbér-Ászár kedvezmények a fiatal lovak, pónik, gyermek-, junior- és fiatal hajtók részére (is)! A versenyrendező a résztvevők számára az áramdíjat elengedi és mérsékli a boxdíjat, továbbá ifj. Bozsik József szövetségi kapitány hajtónként 5.000 Ft-tal támogatja a szakbizottsági keretből a fiatal lovak, pónik, gyermek-, junior- és fiatal hajtók kategóriában induló fogatokat. Bővebb információt a kedvezményekről a versenyrendezőjétől lehet kapni.

A 2016. szeptember 8-11. között megrendezendő II. Fiatal Fogatlovak Világbajnokságán indulni szándékozó fogathajtók és lovaik számára kötelező az indulás a soron következő két válogatóversenyen:
1. Július 21-24. Kisbér-Ászár
2. Augusztus 13-14. Füzesgyarmat

A 2016. szeptember 22-25. között Schildau-ban megrendezendő Gyermek-, Junior- és Fiatal hajtó Európa-bajnokságon indulni szándékozó fogathajtók és lovaik számára kötelező az indulás a soron következő két válogatóversenyen:
1. Július 21-24. Kisbér-Ászár
2. Augusztus 26-28. Mezőhegyes (?)

Felhívom továbbá a figyelmet, hogy az előzetes nevezés határideje a Gyermek-, Junior- és Fiatal hajtó Európa-bajnokságra 2016. július 11., majd a névszerinti nevezés 2016. Augusztus 23. azaz a mezőhegyesi verseny előtti időponti. Ezért 2016. július 11-ig minden a EB-n indulni szándékozó hajtó küldje el nekem a részvételi szándékát egy teljesen szabályosan kitöltött nevezési lapon, úgy mintha az EB-re neveznének.
Letölthető INNEN

A 2017-ben megrendezendő Póni Világbajnokságon indulni szándékozó hajtók számára kötelező a 2016-os póni Országos Bajnokságon való részvétel, melynek időpontja és helye: Július 21-24. Kisbér-Ászár. Felmentést csak az idén bármilyen kategóriában VB-n illetve EB-n induló hajtók kapnak illetve külön szövetségi kapitányi határozat alapján lehet távol maradni. Minden további esetben kötelező az indulás.

Köszönöm!

Tisztelettel:
Ifj. Bozsik József
szövetségi kapitány