Tisztelt Versenyzők!

A 2021-es versenyszezontól megújul a nevezés menete a NEMZETKÖZI VERSENYEKRE! A korábban használt adatlapokon már NEM lehet nevezni! 

A 2021-es évben a nemzetközi versenyekre – CAI2*, CAI3*, CAIO4*, EB, VB – való nevezés menete az alábbiak szerint alakul:
– nevezést leadni a nevezes.fogatsport.hu honlapon lehet
– nevezni csak érvényes licenc (egyesület, versenyző, ló)sportorvosi igazolás meglétével együtt lehet
– csak FEI azonosítóval rendelkező versenyző tud nevezni
– csak FEI azonosítóval / útlevéllel rendelkező lovat lehet nevezni (azonosító/útlevél a szövetségnél igényelhető) – hazai rendezésű CAI2*-os versenyre elegendő a FEI azonosító, ennél magasabb szintű versenyre FEI útlevél kell a lovaknak!
– amennyiben a versenyző két különböző összeállítású fogattal kíván indulni, akkor kétszer kell beneveznie
– a 
boxfoglalás is a nevezési felületen történik
– az almozási- és áramigényt is KÖTELEZŐ a nevezéssel együtt a nevezési felületen leadni. Nevezést ennek hiányában NEM áll módunkban elfogadni!
A versenyző kontakt adatait (email, mobil telefonszám) fogatsport@lovasszovetseg.hu email címen vagy a +36209717767-es telefonszámon kérjük jelezni.
– minden versenyzőnek a SAJÁT felelőssége, hogy mely kategóriába adja le nevezését és milyen információt ad meg a nevezés elküldésekor
– késedelmes nevezést nem áll módunkban elfogadni
– lovat cserélni az első állatorvosi szemlét megelőző egy óráig lehet, mely igényt KIZÁRÓLAG a fogatsport@lovasszovetseg.hu email címen vagy a +36209717767-es telefonszámon kérünk jelezni.

Kérjük, hogy a felsoroltakat vegyék figyelembe a nevezés leadásakor és MINDIG ellenőrizzék vissza a leadott nevezést!
Amennyiben a nevezési folyamat során probléma merül fel, hívják a +36209717767-es telefonszámot (hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között)!

FEI 916. szabály – Nevezések
1. Általános elvek:
1.1 A versenyre nevezhető lovak létszámának összhangban kell lenni a versenykiírásban meghatározott létszámmal.
1.2 Négyesfogat kategóriában a versenyző öt (5) lovat nevezhet a végleges nevezéskor. A versenyszámokban bármelyik néggyel (4) indulhat a véglegesen lenevezett öt közül.
1.3 Kettesfogat kategóriában a versenyző három (3) lovat nevezhet a végleges nevezéskor. A versenyszámokban bármelyik kettővel (2) indulhat a véglegesen lenevezett három közül.
1.4 Egyesfogat kategóriában a versenyző egy (1) lovat nevezhet a végleges nevezéskor. A versenyszámokban ezt az egyet köteles hajtani.

Együttműködésüket köszönjük!