VECSÉS – CAIO

2015. június 4. és 7. között VECSÉSEN megrendezésre kerülő CAI2*-os póni egyes-, kettes- és négyesfogathajtó, CAI2*-os nagyló egyes- és kettesfogathajtó, CAI3*-os kettesfogathajtó illetve CAIO4*-os négyesfogathajtó, Világkupa minősítő nemzetközi versennyel kapcsolatos fontos információk itt olvashatóak.

Az istállók június 02-án (kedd) 08:00-kor nyitnak!

Előzetes program:


A nemzeti gyermek, junior hajtó és FIATAL LOVAK minősítő versenye pénteken (június 05-én) kerül megrendezésre a CAIO4*-os négyesfogatok díjhajtása után!

A verseny nevezési határideje lezárult, a nevezett versenyzők az alábbiak:
Nemzetközi verseny


Nemzeti verseny

A versenyzői létszám ismeretében a Magyar Hajtó Derby a póni egyesfogat, nagyló kettesfogat és négyesfogat kategóriában kerül megrendezésre, mivel a többi kategória nevezett létszáma nem éri el a szabályzatban meghatározott minimális létszámot.

A verseny Szervező Bizottsága értesíti a versenyzőket, hogy a magyar hajtók lovainak box díja: 20.000 Ft + Áfa egységesen, a fiatal lovak minősítő versenyére illetve a gyermek, junior és fiatal hajtók versenyére jelentkezők nevezési díja: 10.000 Ft + Áfa összegben került meghatározásra.

Az angol és magyar nyelvű kiírása elolvasható a honlap Versenykiírások / Nemzetközi versenyek menüpontban.

Tisztelt Versenyzők! A nemzetközi versenyen indulni szándékozó magyar versenyzőkre vonatkozó nevezési határidő: 2015. május 17., ennek megfelelően kérjük, hogy nevezéseiket, az előre megadott nevezési információnak megfelelően – mely a honlap Nevezés menüpontjában olvasható – küldjék el!

A Fiatal Lovak versenyére illetve a Fiatal hajtókra vonatkozó nevezés a tavalyi évhez hasonlóan a fogatsport nevezési rendszerén keresztül működik tovább!

Köszönjük!

Tisztelt Versenyzők!

A magyar versenyzőkre vonatkozó nevezési határidő: 2015. május 17., ennek megfelelően kérjük, hogy küldjék el az előre megadott nevezési információnak megfelelően a nevezéseiket! Köszönjük!