Aachen – 2015.

Az Aachen-i verseny szervezői úgy döntöttek, hogy a 2015. augusztusában megrendezésre kerülő 5 szakágat érintő Európa-bajnokság mellett, 2015. május 30-31-én látványos Lovas Fesztivállal örvendeztetik meg a közönséget. A rendezvényen a 3 tradicionális szakág versenyei, díjugrató, díjlovas és négyesfogathajtó versenyszámok kerülnek lebonyolításra.
A négyesfogathajtó versenyen Jump and Drive illetve a fedeles versenyek szisztémája szerinti kombinált hajtás lesz, ahol 10 nemzetközi versenyző vesz részt.

Hazánkból Dobrovitz József kapott meghívást a Szervező Bizottságtól a látványos és izgalmas májusi versenyen történő indulásra.

Dobrovitz József nyilatkozata a meghívással kapcsolatban:”Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a Lovas Fesztivál Szervező Bizottsága meghívott a rendezvényre. Boldog vagyok, hogy részt vehetek ezen a négyesfogathajtó versenyen májusban, mert az Aachen-i versenyeknek mindig különleges hangulata van és örömmel versenyzek ott. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy jó eredményt érjek el, ami nem lesz könnyű, hiszen a következő hétvégén (június 4-7.) rendezzük meg a hagyományos vecsési Nemzetközi Fogathajtó Versenyt, ami egyben CAIO4*-os négyesfogathajtó verseny is lesz.”

Részletes eredmények a honlap Eredmények / Nemzetközi Eredmények menüpontjában találhatóak!