ELHALASZTVA! – Dunántúli Megyék és Dél-Szlovákia C kategóriás Kettesfogathajtó Döntője

A verseny elhalasztásra kerül a nagymennyiségű eső miatt! Az új időpont: 2015. október 4. (vasárnap) változatlan feltételekkel és időtervvel.

Bár a Dunának ezen az oldalán a versenyek, sőt a megyei bajnokságok is sokfélék. A szezon végéhez közeledve mindenki egyre nagyobb izgalommal figyeli, vagy épp éli át az utolsó fordulókat. Évek óta mindenhol fél szemmel az országos döntőkre készülnek szeptemberben a fogatosok, de egy tavalyi ötlet nyomán kilenc dunántúli megye és Dél-Szlovákia magyarlakta településeinek fogatos vezetői elhatározták, hogy még az országos döntő előtt egy rangos, minőségi megmérettetési, illetve C-OB-ra való felkészülési lehetőséget hoznak létre. 2015. szeptember 26-án indul útjára a vándoreseményként életre hívott bajnokság. Első évében Győrújbarát ad otthont a döntőnek. A bajnoksághoz önkéntesen csatlakozó megyék és fogathajtó közösség szuverén delegálási szabályai mellett a mindenkor hatályos MLSZ fogathajtó szabályzat C kategóriára vonatkozó szabályai szerint kerül megrendezésre ez a döntő. Ugyan a szabályok megengedőek, tehát nem feltétlenül a bajnokságok éllovasai érkeznek, de arra lehet számítani, hogy minden megyéből a legjobbak jönnek majd összemérni tudásukat, felkészültségüket.

Ugyanakkor itt nem csak versenyeznek, de magas színvonalon készülhetnek is a résztvevők az október 10-én, Zalalövőn tartandó országos megmérettetésre.

Jöjjenek és legyenek tanúi egy országrész döntőjének, ahol nem csak jó fogatokat és remek hangulatot találnak majd, hanem izgalmas versenyt is láthat a tisztelt nagyérdemű!

Tervezett program:

9:30       Helyszíni nevezések lezárása

10.00     Akadályhajtás I. forduló

12.30     Ebédszünet

13:30     Bevonulás, Ünnepélyes megnyitó

13.45     Akadályhajtás II. forduló

16:15     Összevetés

17.00     Eredményhirdetés és bajnoki díjátadó

A belépés ingyenes!
plakát_2015_terv