Beekbergen (NED) – 2017. augusztus 3-6.

Sikeres versenyt tudhat maga mögött Hölle Martin és csapata. A kettesfogat megnyerte a díjhajtást és a maratonhajtást is. Az akadályhajtásban elkövetett 2 verőhiba és minimális időtúllépés sem veszélyeztette az összetett verseny első helyét! A fogatban Cheron, Dior és Eppie teljesítette a versenyszámokat.
Gratulálunk a versenyzőnek és csapatának!

A Négyesfogathajtó Európa-bajnokság és a Kettesfogathajtó Világbajnokság előtti utolsó megmérettetések egyike lesz a holland verseny Beekbergenben, melyen két magyar versenyző is indul, kettesfogattal Hölle Martin és négyesfogattal Szilágyi Zsolt.

Díjhajtás – EREDMÉNY
A kettesfogathajtók díjhajtás versenyszámában Hölle Martin nyert 35,98 hibapontos hajtással. A négyesfogatok 22 fős mezőnyében 70,91 hibaponttal Szilágyi Zsolt az utolsó helyen zárt.

Maratonhajtás – EREDMÉNY / A+B részeredmény
Hölle Martin (86,93 hp) megnyerte a maratonhajtás versenyszámot is Beekbergenben. 2. helyezett a német Sandro Koalick (89,06 hp) lett, míg a harmadik helyen a holland Stan van Eijk zárt (89,99 hp). A négyesfogathajtók is befejezték a maratonhajtást. Szilágyi Zsolt a 21. helyen végzett ebben a kategóriában, melyet Boyd Exell nyert meg.

Akadályhajtás – EREDMÉNY / VÉGEREDMÉNY
Hölle Martin megnyerte az összetett versenyt a világbajnokságra készülő 62 fős kettesfogathajtók mezőnyében.

Akadályhajtásban a német Stefan Schottmüller nyert, egyébként hárman hajtottak alapidőn belüli hibátlan pályát. Hölle Martin 2 verőhibát vétett és 0,94 hp-ot kapott alapidő túllépésért, így 7,80 hp-os előnnyel nyert összetettben a német Lars Schwitte és a holland Tom Engbers előtt.

A négyesfogathajtók 22 fős mezőnyében Szilágyi Zsolt 20,62 hibaponttal zárt és az összetett versenyben is utolsó helyezett lett.

A CAI2*, CAI3*-os és Világkupára is minősítő verseny bírói testületének elnöke Jaap Boom (NED). Tagjai Mihók Zsuzsanna (HUN), Andrew Counsell (GBR), Joaquin Medina Garcia (ESP), Stefan Keszycki (POL).
Pályaépítő: Fintha Gábor (HUN), asszisztense Zámbó István (HUN)
Technikai kiküldött: Jeannie Lane (GBR)

A verseny összes start- és eredménylistája a honlap ONLINE EREDMÉNYEK menüpontjában érhető el!
Versenyzői lista ITT
Program ITT