Andalúzia Csillagai és FEI Fedeles Fogathajtó Világkupa – BUDAPEST

Idén decemberben Spanyolország legjobb lovasai, az andalúziai Spanyol Királyi Lovasiskola tagjai látogatnak el Budapestre a Papp László Sportarénába, káprázatos bemutatójukkal.

Az Andalúz Fiesta főszereplői nem csak a lovak és lovasai, hanem a flamenco tánc is. A spanyol lovasok a világon egyedülálló módon flamenco táncosnőkkel közösen tartják bemutatójukat. A Fiestához világhírű operaénekesnőnk, a Kossuth-díjas Miklósa Erika is csatlakozik, aki Carmenként, lóháton jelenik meg a különleges színházi előadásban. Partnere a szintén Kossuth-díjas Kiss B. Atilla. Az előadásban 50 ló és lovasaik, valamint az őket kísérő táncosok lépnek színpadra, december 2-án és 3-án a Budapest Papp László Sportarénában. A fellépőket és az énekeseket szimfonikus zenekar kíséri, vezényel Déri András.

A produkció a szépséges spanyol lovak, a fülbemászó zene és a világsztár énekesek mellett, olyan különlegességekkel is szolgál, mint az Aréna légterében lebegő flamenco táncosok.

 A show után kerül lebonyolításra a Nemzetközi Lovassport Szövetség Fedeles Fogathajtó Világkupájának 3. fordulója Budapesten.
Induló versenyzők:
Benjamin AILLAUD (FRA)
Bram CHARDON (NED)
Ijsbrand CHARDON (NED)
Koos DE RONDE (NED)
Jérôme VOUTAZ (SUI)
DOBROVITZ József (HUN)  és ifj. DOBROVITZ József  – szabadkártyás versenyzők
versenykiírás
benevezett lovak listája

PROGRAM
December 2., szombat
Kapunyitás: 17 óra
Spanyol Királyi Lovasiskola műsora: 19 óra
Fogathajtó Világkupa – „bemelegítő verseny”: 21 óra 30 perc

December 3., vasárnap
Kapunyitás: 15 óra 30 perc
Spanyol Királyi Lovasiskola műsora: 17 óra
Fogathajtó Világkupa pontszerző forduló: 19 óra 30 perc

A jegyértékesítés honlapja IDE kattintva érhető el!
A rendezvény honlapja ITT