Személyi változás!

Tisztelt Kettesfogathajtó Versenyzők!

Személyi változás történt a szakági edző személyében. Bozsik József eddigi szakági edző privát problémái miatt nem tudta vállalni a korábban elvállalt edzői munkáját a kettesfogatok felkészítésében.
Mivel a korábban meghirdetett koncepciót folytatni szeretném és ebben a szakági edző munkáját nagyon fontosnak tartom, ezért egy olyan szakembert kértem fel erre a munkára, akinek a szakmai tudása és az eddigi, fogathajtásban elért eredményei  kiemelkedőek és akitől véleményem szerint nagyon sok és hasznos szakmai segítséget kaphatnak azok a hajtók, akik ezt igénylik a 2014-es évben.
Hosszas személyes egyeztetés és megbeszélés után Lázár Zoltán hétszeres Fogathajtó Világbajnok felajánlotta, hogy a továbbiakban mint szakági edző segíteni fogja a kettesfogatok felkészítését.

Tisztelt Versenyzők!
Természetesen megmarad a 2014-es évre meghirdetett önkéntesség a részvételre és a korábban elmondottak szerinti koncepcióban fog működni. A fent említett változás miatt azok a versenyzők, akik még jelentkezni szeretnének a felkészítésre, a fábiánsebestyéni verseny kezdetéig (2014.05.01.) még megtehetik.

Mindenkinek sikeres felkészülést és eredményes versenyzést kívánok!

Mezőkövesd, 2014. április 22.

Tóth Tamás
szövetségi kapitány