Lähden (GER) – CAI3* és WCupQ

lahden

2016. augusztus 11. és 14. között Németországban, Lähdenben kerül megrendezésre a következő nemzetközi fogathajtó verseny, melyen póni és nagyló kettes- illetve négyesfogatok indulnak. A póni négyesfogatok között Rohr Máté, míg a nagyló négyesfogat kategóriában Dobrovitz József és ifj. Dobrovitz József vesz részt a versenyen hazánkból.

A négyesfogathajtók utolsó nagy versenyén a bredai világbajnokság előtt nagyszerű magyar eredmény született.
ifj. Dobrovitz József a mai befejező akadályhajtásban egyetlen verőhibával a 2. helyen, Georg von Stein mögött végzett. Szintén csak egy labdát leverve, de rosszabb idővel a 4. helyet szerezte meg Dobrovitz József. Az összetett versenyben Georg von Stein nyert. Hajtóink, ifj. Dobrovitz József és lovai – Dante, Dax, Doerak, Vivaldo és Volinda – a 2., Dobrovitz József a 3. lett összetettben – Conversano Bajnok, Maestoso XXXIX 39 14, Ikar, Incitato Pandúr és Platon nevű lovait hajtva a német verseny alatt.

A P4 kategóriában Rohr Máté a 10. helyen végzett az akadályhajtásban és 12. lett az összetett versenyben, fogatában Hoekhorst Sahara, Rigó, Rudi, Viliam és Kitti elnevezésű pónijait hajtva.Gratulálunk versenyzőinknek!

Start és eredménylisták ITT

Kijelenthetjük, hogy a maratonhajtás a két Dobrovitz versenyszáma! ifj. Dobrovitz József a 2. helyen végzett a mai versenyszámban, mindössze 1,09 hp-tal lemaradva az első helyet megszerző Georg von Stein előtt. Édesapja, Dobrovitz József a 3. lett, ezzel az összetettben is feljebb léptek, ifjabb Dobrovitz a 2., míg Dobrovitz József a 4. helyről várják a holnapi akadályhajtást.

Rohr Máté a 18 fős póni négyesfogat kategóriában a 11. helyen zárt a mai nap folyamán, összetettben jelenleg a 13.

Díjhajtás 1. rész visszanézhető ITT
Díjhajtás 2. rész visszanézhető ITT
Maratonhajtás visszanézhető ITT
Akadályhajtás visszanézhető ITT

Teljes nevezési lista ITT
A verseny honlapja ITT