Kiskunság Bajnoka Kupasorozat – ELMARAD

A Páli Sándor Lovas Spotegyesület által meghirdetett Kiskunság Bajnoka verseny sorozat a kevés fogat érdeklődés miatt valamint érdektelenség hiányába 2016-os évben ELMARAD !!!!
A verseny sorozat főszervezője: Bakó János

KISKUNSÁG BAJNOKA KUPASOROZAT

Helyszínek:
Orgovány
Jakabszállás
Kecel
Kunszentmiklós
Hetényegyháza
Tass

A verseny szabályai:
A fent felsorolt helyszíneken CAN-C kategóriás fogathajtó versenyek zajlanak, ahol a Magyar Lovas Szövetség szabályzata szerint kategóriánként (egyes és kettes fogatok) helyezésük alapján pontokat gyűjtenek.
A versenyben részt venni kívánó fogatoknak minimum három helyszínen pontot kell szerezniük a versenyben maradáshoz úgy, hogy a bajnokavató fogathajtó versenyen is részt kell venniük, az itt szerzett pontok is beszámításra kerülnek. Azonos pontszám elérése esetén az azonos pontszámot elért fogatok összevetnek.
AKI A BAJNOKAVATÓ VERSENYEN NEM VESZ RÉSZT AZ SAJNOS A VERSENYBŐL KIESIK. A DÍJAZÁSOKAT CSAK SZEMÉLYESEN LEHET ÁTVENNI SAJÁT FOGATON!!!

Abban az esetben ha a versenyző több mint három helyszínen szerez pontot, a versenyiroda a legjobb három eredmény alapján szerzett pontokat számítja be a végeredménybe. A versenyben csak és kizárólagosan azon versenyzők vehetnek részt, akiknek egyesülete a Magyar Lovas Szövetség tagegyesületének nyilvántartásában szerepel és maguk is rendelkeznek a tárgyévre befizetett licenc igazolásával valamint sportorvosi igazolással.
Kecel város versenyének időpontja később realizálódik.
Minden versenyhelyszín szervezője eredményekben gazdag évadot kíván a fogathajtók részére!
A versenysorozat főszervezője: Bakó János