Képzések – Bírók, Edzők

Tisztelt Érdeklődők!
A fogathajtó szakbizottság a 2016-os évben ismét képzéseket szervez bíróknak, pályaépítőknek és versenyirodáknak egyaránt!
Az alábbi képzéseket hirdetjük meg:

Versenybíró képzés
Újonnan belépő és magasabb minősítést megszerezni kívánók valamint az érdeklődők számára egyaránt nyitott. A képzés nem kötelező csak annak, aki magasabb minősítést kíván szerezni vagy új belépő a rendszerbe. A képzés díjtalan és a szakbizottság minden résztvevőt egy ebédre vendégül lát.

Képzés ideje: 2016. március 26., szombat 9:oo óra
Helye: Izsák, Polgármesteri Hivatal Díszterme
Jelentkezési határidő: 2016. március 20.
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, határidő utáni jelentkezést nem áll módunkban elfogadni! A fogatsport@lovasszovetseg.hu szakági email címre kérjük a jelentkezést a pontos név, cím, telefonszám megadásával. Kérjük jelezzék, hogy új belépők a rendszerbe illetve ha már aktív versenybírók, akkor milyen szintű minősítéssel rendelkeznek illetve akarnak-e szintet lépni.
Képzést vezeti: dr. Fejér Barna, nemzetközi 3-as szintű versenybíró

Tisztelt Edzők!

A fogathajtó szakág regisztrált edzőképzést szervez. Kérek minden jelöltet, hogy 2016. március 14-ig az alábbi címen jelentkezzen: Némedi István, email: nemedi.istvan@aotk.szie.hu

A képzés maximális létszáma az MLSZ edzői szabályzata szerint meghatározott (max. 12 fő/nap). Túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrend szerint történik a besorolás.
A képzéssel kapcsolatos részletes információ a jelentkezési határidő után kerül kiküldésre.

Pályaépítő képzés
Újonnan belépő és magasabb minősítést megszerezni kívánók valamint az érdeklődők számára egyaránt nyitott. A képzés nem kötelező csak annak, aki magasabb minősítést kíván szerezni (kezdő/gyakorló szintről III. osztályba illetve III. osztályból II. osztályba) vagy új belépő a rendszerbe. A képzés díjtalan és a szakbizottság minden résztvevőt egy ebédre vendégül lát.
Képzés ideje: 2016. március 05., szombat 9:oo óra
Helye: Izsák, Polgármesteri Hivatal Díszterme
Jelentkezési határidő: 2016. február 29.
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, határidő utáni jelentkezést nem áll módunkban elfogadni! A fogatsport@lovasszovetseg.hu szakági email címre kérjük a jelentkezést a pontos név, cím, telefonszám megadásával. Kérjük jelezzék, hogy új belépők a rendszerbe illetve ha már aktív pályaépítők, akkor milyen szintű minősítéssel rendelkeznek illetve akarnak-e szintet lépni.
Képzést vezeti: Zámbó István, nemzetközi 2-es szintű pályaépítő
Részletes információ ITT

Versenyirodai képzés
Újonnan belépőknek és érdeklődő, aktív versenyirodák részére. A képzés nem kötelező csak a kezdő irodák számára. A képzés díjtalan és a szakbizottság minden résztvevőt egy ebédre vendégül lát.
Képzés ideje: 2016. február 27., szombat 9:oo óra
Helye: Izsák, Polgármesteri Hivatal Díszterme
Jelentkezési határidő: 2016. február 22.
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Határidő utáni jelentkezést nem áll módunkban elfogadni! A fogatsport@lovasszovetseg.hu szakági email címre kérjük a jelentkezést a pontos név, cím, telefonszám megadásával.
Részletes információ ITT

Tóth Ferenc
szakbizottsági tag