Jászkarajenő, 2017. október 12-15.

Jászkarajenőn a CAN-B kettesfogathajtó kategória OB döntőjével véget ért a Magyar Bajnokságok sorozata a fogathajtó szakágnál. 


A győztes Hegedűs Sándor (Füzesgyarmati Alapítvány), II. helyezett Bányai Norbert (Timpex Nyíregyháza LK), III. helyezett Erdős Krisztián György (Lèbènyi Lovasok Egyesület) lett.

 

A csapatversenyben 3 megye csapata vett részt, aranyérmes Észak-Kelet Magyarország csapata lett – Bányai Norbert, Dani Marcell Balázs és Kiss Sándor összeállításban. Az ezüstérmet Pest megye csapata vihette haza, tagjai Guttyán Patrik, Küri Albert és Lovass Sándor voltak. Bronzérmes lett Erdős Krisztián György, Karsay Anna és Varga Adrienn, akik Győr-Moson-Sopron megyét képviselték a 3 napos versenyen.
Minden versenyzőnek szeretettel gratulálunk!

A képeket Horváth Dániel készítette.


Jászkarajenő Község Önkormányzata és a Vecsési SE idén is megrendezi hagyományos nemzeti versenyét 2017. október 12-15. között. A CAN-A kategóriás póni egyes-, kettes- és négyesfogathajtók, a CAN-B kategóriás kettesfogathajtók illetve a gyermek, junior és ifjúsági hajtók részére ez a verseny az országos bajnokság döntője, amennyiben a szabályzatban meghatározott, megfelelő számú nevezés érkezik. 

Program:
október 13., péntek
9:00 díjhajtás – EREDMÉNY / RÉSZLETES PONTOZÁS STARTLISTA 

október 13., szombat
10:00 maratonhajtás – EREDMÉNY / HIBALISTASTARTLISTA
A+B részeredmény
A+B CAN-B csapat részeredmény

október 15., vasárnap
10:00 akadályhajtás – EREDMÉNY / STARTLISTA 
Végeredmény
CAN-B csapateredmény

Részletes versenykiírás ITT olvasható

október 12., csütörtök
13:00 Első állatorvosi szemle
17:00 Technikai értekezlet