Fedettpályás Fogathajtó Verseny – Sióréti Lovasközpont, Gyula

A Black Horse Team versenyiroda (Biró Zsolt) jóvoltából a 2019. december 29-ei fogathajtó verseny start- és eredménylistái online követhetőek!

Tisztelt Versenyzők!

Szeretnénk felhívni a december 29-én, a Sióréti Lovasközpontban megrendezésre kerülő fedettpályás versenyen indulni szándékozó hajtók figyelmét, hogy az érvényes sportorvosi igazolás megléte a téli versenyekre is vonatkozik!
Kérjük azon versenyzőket, akiknek lejárt a sportorvosi igazolása – FOTÓN MELLÉKELVE, hogy újítsák azt meg és a fogatsport@lovasszovetseg.hu email címre küldjék el az igazolásról készült képet a versenyző nevével és startszámával együtt! Így felgyorsítva az adminisztrációs folyamatot illetve lerövidítve a versenyekre való helyszíni nevezések idejét!

Köszönjük!


Immár hagyomány, hogy a fogathajtó versenyszezont fedeles versennyel zárják Gyulán, a Siórét Lovasközpont és a Demkó család szervezésében.
2019. december 29-én hat kategóriában írtak ki versenyszámokat, melyre a nevezés elindult a nevezes.fogatsport.hu oldalon.

Nevezési határidő: 2019. december 23. 

A nevezési lapot kitöltve el lehet hozni a versenyre vagy előzetesen email-ben el lehet küldeni a versenyiroda, Biró Zsolt részére (bht.versenyiroda@gmail.com).