Exloo (NED) 2020.

Hollandiában CAI2*-os fogathajtó versenyt rendeztek augusztus 13-16. között, melyen  Hölle Martin is versenyez. A kettesfogatok mezőnyében Dior, Eppie, Erik összeállítású fogatát hajtja a világbajnok magyar versenyző.
Start- és eredménylisták ITT
Fotógaléria ITT

Az akadályhajtás versenyszámmal véget ért az Exloo-ban rendezett CAI2*-os fogathajtó verseny. Hölle Martin – Dior és Eppie nevű lovait hajtva – egy verőhibával, alapidőn belüli hajtással fejezte be a számot, mellyel az 5. helyet szerezte meg. Az összetett versenyben 8. lett a versenyző.


Hölle Martin és csapata – lovai: Dior, Erik; segédhajtó: Rimarcsik Zsolt – számára a mai maratonhajtás nem a legszerencsésebben alakult Exloo-ban. A világbajnok versenyző kocsiját az 5-ös akadályban egy oszlop megdobta, a hajtó leesett, de szerencsére sem ő, sem lovai nem sérültek, a versenyszámot folytatták. Mai teljesítményük a 16. helyre volt elegendő, összetettben a 9. helyről várják az akadályhajtást.

Hölle Martin a 21 fős kettesfogat mezőnyben Dior és Eppie összeállítású fogatát hajtotta a díjhajtásban. 35,46 hp-os programjával megnyerte a versenyszámot a világbajnok magyar hajtó.

Program:
augusztus 13. – díjhajtás 
augusztus 14. – díjhajtás
augusztus 15. – maratonhajtás
augusztus 16. – akadályhajtás