CAN-C Kettesfogathajtó OB döntő, Tamási

2017. október 7-én, szombaton Tamási és az Appaloosa LSE ad otthont a CAN-C kategóriás Kettesfogathajtó Országos Bajnokság döntőjének, mely a legnagyobb versenyzői létszámmal lebonyolított OB döntő lesz az idei versenyszezonban. Mind a 19 megye versenyzője indul a megmérettetésen, igaz, nem minden megye tud 2 vagy 3 fős csapatot állítani.

A kategória bajnoka idén is Magyar Zoltán lett, aki a Marcali Városi Szabadidő SE versenyzője. II. helyezett lett id. Semjén Attila a Mezőszilasi LSE hajtója. Viszus Szabolcs végzett a III. helyen, aki a Fülöpházi Lovas Egyesület színeiben indult.
Részletes eredmények ITT

A csapatversenyben 15 megye tudott csapatot állítani, melyből az aranyérmes Fejér megye (Semjén Attila, id. Semjén Attila, Tóth Roxána) csapata lett.  Az ezüstérmet Bács-Kiskun (Besze Károly, Varga János, Viszus Szabolcs) megye csapata, a bronzérmet Tolna megye (Fritz József, Nagy János, Nagy Péter) csapata vihette haza. 
Részletes eredmények ITT

Újdonság ebben az évben, hogy az egyéni cím győztes és dobogós hajtói a bajnoki érmek, serlegek mellett pénzdíjban is részesülnek (150.000 Ft / 100.000 Ft / 50.000 Ft).

A verseny vezetőbírója Tóth Ferenc, a versenybíróság tagjai Nagy Imre, Némedi István, ifj. Virág József. A pályaépítő Pákolitz István.

Teljes versenyzői lista ITT