A Szövetség Hírei – Sportolói Kártya

Kedves Sportolók!

Örömmel tájékoztatunk titeket, hogy elérhetővé vált a sportolói kártya rendelés rajtengedély vizsgával rendelkező lovasaink számára. A sportkártyát az ügyfélkapunkon keresztül az Igénylés – Lovas/ Hajtó menüpontban lehet megvásárolni. (Bővebb információ: Sportolói kártya IDE kattinva)

⇒ A tagsági könyvvel rendelkező lovasaink számára a sportolói kártya kiváltása nem kötelező. Abban az esetben, ha a sportoló szeretné lecserélni tagsági könyvét, betelt a tagsági könyv bármely oldala vagy elhagyta a könyvet, a sportolói kártya 5.000 Forint.

⇒ Segédhajtók számára: A LEIGAZOLÁS menüpontnál az ügyfélkapun létrehoztunk egy új mezőt, mellyel segédhajtó is regisztrálható a mai naptól. Abban az esetben, ha a regisztráló bejelöli, hogy segédhajtó, nem kell edzőt választania, ezzel megkönnyítve a regisztrációt (egyesület megjelölése továbbra is szükséges). Az egyesületi jóváhagyás után a segédhajtó is tud mostantól sportolói kártyát rendelni.

⇒ Hivatalos személyeink számára licencváltáskor a kártya automatikusan hozzáadódik a licenchez, ebben az esetben a kártya továbbra is díjtalan.

 

⇒ Februártól megrendelhető a Magyar Lovassport Szövetség legújabb kiadványa, A lovasember kézikönyve I. kötet.

A könyv a Sportirodánkban személyesen megvásárolható vagy a Magyar Lovassport Szövetség ügyfélkapuján az Egyéb menüpontban megrendelhető. A kézikönyv I. kötete a megújuló elméleti rajtengedély vizsga modul felkészítő könyve is egyben 2021-től.