Nemzetközi Lovas Kongresszus – Ausztria

HUN fordítás

Szeretettel üdvözöljük a nemzetközi „Equestrian Congress – Horse in Sport” elnevezésű rendezvényünkön. Részletes program – ITT

Kongresszusunk a csodálatos, barokk, császári Schlosshof kastélyban kerül megrendezésre Alsó-Ausztriában 2017. március 3-5-ig történelmi kereteken belül. A rendezvényre a világ minden tájáról jönnek lovakat és lovassportokat kedvelő emberek.

A lovak a szenvedélye? Szeretne valami újat látni, hallani és tapasztalni? Önt is megfertőzték a lovak? Céljai vannak a lovassportban? Szeretne találkozni más, lószerető emberrel? A legjobbaktól akar tanulni?…Akkor legyen szíves jelölje be március 3-4-5. napokat pirossal a naptárban – örömmel várjuk Önt!
Ez a nemzetközi kongresszus kivételes és rendkívüli lesz. Nemzetközi szakemberek osztják meg tudásukat Önnel – aktualitások és modern ismeretek… egy különleges helyszínen, mely Schlosshof… Savoyai Jenő herceg vidéki birtoka Marchfeldben, az elbűvölő barokk világ inspirálóan hat minden idelátogatóra  – a fenséges kastély, az egyedülálló barokk stílusú kertek és idillikus majorság istállóival és lovardákkal – Ez a környezet adja a legszebb keretet a lószeretető emberek és szakemberek nemzetközi találkozójának. Látogasson el a kastély honlapjára  www.schlosshof.at

Sok informatív előadás, gyakorlati bemutatók és elméleti oktatás mellett, barátok és hasonló gondolkodású emberek találkozása áll az előtérben egy kiterjedt program keretein belül osztrák vendégszeretettel fűszerezve. Lovassportokkal kapcsolatos kiállítás és vásár –ménesek és fajta bemutatók – panel beszélgetések – A sport szupersztárjai nyilatkoznak a sportról és még sok más érdekesség…

„Horse in Sport 2017” sokféle információt kínál, ahol a középpontban a „Szabadidő- és sport ló” – „Fiatal ló a sportban” és „Versenyszervezés és menedzsment” témák szerepelnek.

Fiatal ló a sportban

  • „A legelőtől a dobogóig”
  • Milyen feltételekkel kell egy fiatal lónak rendelkeznie a sporthoz?
  • Modern kiképzés és edzés
  • „A fiatal ló a sporthoz vezető úton” – állatgyógyászati szempontok

Szabadidő- és sportló

  • Elsősegély „Mit kell csinálni addig, amíg az állatorvos jön?”
  • A különböző zablák hatásai a ló szájára
  • Lótenyésztés – lófajták a fogathajtásban – ménesek bemutatkozása és fajta bemutatók
  • Lovak Mária Terézia uralkodásának idején
  • Biztonságban az úton – lovak a közlekedésben és a lovak biztonsága, hajtók és segédhajtók a maratonhajtás során
  • Para fogathajtás – fogyatékkal versenyezni, hajtani

Versenysport szervezés és Menedzsment

  • Professzionális verseny menedzsment – „Milyen tennivaló van… a verseny ELőTT, ALATT és UTÁN?”
  • Modern rendezvényszervezés– tervezés, értékesítés és a fogathajtó versenyek optimalizálása

Az előadásokat Német – Angol – Szlovák és Magyar nyelvre kívánjuk fordítani.
Nemzetközi szakembereket sikerült megnyerni előadóknak

Oktatás és Továbbképzés
FEI tanfolyamok a fogathajtásban tevékenykedő nemzetközi bíróknak és technikai kiküldöttek számára, a nemzetközi kongresszus alatt, az új FEI képzési program szerint, valamint nemzeti képzések, oktatások.


Mi az újdonság a „Horse in Sport” Kongresszuson?
Egy további újdonság, hogy az előadások mellett kiállítás és vásár is megrendezésre kerül. Jól ismert cégek, ménesek és szervezetek fogják bemutatni magukat szombaton és vasárnap.

A jelmondatuknak megfelelően „Le a szemellenzővel” bővítjük ajánlatunkat a teljes lovassport irányába – a szabadidő eltöltésétől a versenysportig. A lovakkal való foglalkozás egy komplex öröm és tudomány. Mindegy hogy szabadidő lovas – pónis lány – fogathajtó világbajnok – nagydíjat lovagoló díjlovas – díjugrató – távlovas, esetleg western rajongó – hidegvérű vagy melegvérű ló párti Ön…  Fókuszban négylábú partnereink – a csodálatos lovak és pónik – állnak.

Üdvözöljük egymást a „Horse in Sport 2017” Kongresszuson!
Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez egy előzetes, tervezett program, bővítések és változások lehetségesek.

Regisztráció:horse-in-sport@hippoevent.at