FEI Kurzusok Magyarországon – 2017.

Tisztelt Hivatalos Személyek!

A Magyar Lovassport Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága 2017. február 10-12-én Vecsésen két helyszínen, az Airport Hotel Budapest szállodában és a Dobrovitz Lovasfarmon továbbképzést szervez FEI hivatalos személyek – versenybírók, pályaépítők, stewardok számára. A képzés nyelve angol, díja: 200 euro. Hivatalos felhívás ITT

Kurzusvezetők:
Joaquin Medina (ESP) – versenybíró

Dr. Wolfgang Asendorf (GER) – pályaépítő
Jan Devaere (BEL) – steward

A kurzusok nem csak a magasabb szintre lépő hivatalos személyeknek ajánlott, hanem azoknak is, akik jelenlegi szintjüket kívánják megtartani!
Felhívjuk a hazai FEI hivatalos személyek figyelmét, hogy 3 évente kötelező FEI szemináriumon részt venni. Aki ezt nem teszi meg, a FEI hivatalos személyek listájáról törlésre kerül!
Lehetőség van vendégként részt venni azok számára, akik nem kívánnak vizsgázni, szintet lépni, csak az adott kurzust szeretnék meghallgatni (tolmácsolás nem engedélyezett), ennek díja: 20.000 HUF vagy 70 euro.

Jelentkezni lehet a hunfeicourses@gmail.com illetve a fogatsport@lovasszovetseg.hu email címek egyikén Mitykó Zsuzsi szakági titkárnál a kitöltött jelentkezési lap elküldésével!
Jelentkezési lap letölthető ITT!
Vendégek számára egy email küldése is elegendő a fenti elérhetőségek egyikén.

Jelentkezési határidő: 2017. január 30. (késedelmes jelentkezést NEM áll módunkban elfogadni!)