Tolna-Mözs OB Döntők 2024 – nagy érdeklődés, a zord körülmények ellenére is

2024.10.05-06-án Tolna-Mözs adott otthont a CAN-C H1 és P2 akadályhajtó, valamint a kategóriafüggetlen szabadtéri kombinált Országos Bajnokságnak. Az időjárás egyik napon sem fogadta a kegyébe a hajtókat és a rendezőket, azonban ennek ellenére is mindkét napon magas színvonalon zajlottak a bajnoki döntők. A rendező egyesület mindent megtett annak érdekében, hogy a körülmények ellenére is színvonalas és egy bajnoki döntőhöz méltó körülményeket biztosítson az eseménynek.

A szombati versenynapon a nagyló egyes és póni kettesfogatokat mérték össze tudásukat akadályhajtásban. Míg a vasárnapi versenynapon, az idei évben első alkalommal megrendezésre kerülő, szabadtéri kombinált bajnokságban küzdhettek meg a hajtók a bajnoki címekért. Mindkét versenynapon magas részvétel mellett, kiélezett küzdelem zajlott a nehéz vonalvezetésű pályákon, melyeket tovább nehezített a felázott talaj is.

A Fogathajtó Szakbizottság gratulál minden résztvevőnek, hogy a zord időjárási körülmények közepette is részt vettek a bajnoki megmérettetésen!

A verseny eredményei megtalálhatók EZEN a linken.