SPORTORVOSI ENGEDÉLYEK / KERESŐ

SPORTORVOS KERESŐ ⇒ LINK ITT (megyei és területi lebontásban)

⇒ Minden kategóriában a versenyzőknek és segédhajtóiknak rendelkezniük kell érvényes sportorvosi igazolással!


Kedves Sportolóink!

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a Magyar Lovassport Szövetség 2021. január 1-től kizárólag az OSEI (Országos Sportegészségügyi Intézet) rendszerében regisztrált sportorvosi engedélyeket fogadja el, melyeket az adatbázisunk automatikusan frissít az OSEI adatbázisa alapján, így a sportorvosi igazolásokat már nem szükséges elektronikus úton elküldeni a szakágak/ sportiroda felé. Amennyiben nevezéskor a nevezési rendszerben az alábbi hibaüzenetek egyike jelenik meg, kérjük, hogy vegyétek fel a kapcsolatot sportirodánkkal (office@lovasszovetseg.hu) vagy sportorvosotokkal:

“Az Országos Sportegészségügyi Intézet adatbázisában nincs a sportolónak érvényes sportorvosi igazolása bejegyezve.
Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot sportorvosával az igazolásának OSEI rendszerben történő rögzítése érdekében!”

“A Szövetség nem találja a sportoló adatait az Országos Sportegészségügyi Intézet adatbázisában. Adategyeztetés szükséges!
Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Szövetséggel, valamint sportorvosával és egyeztesse adatait!” – Ebben az esetben a sportoló adatai módosításra kerülnek a személyigazolványban szereplő adatok szerint (pl. az adatbázisban nincs regisztrálva a sportoló második keresztneve)

“A Szövetségnek nincs jogosultsága a sportoló adatainak lekéréséhez az Országos Sportegészségügyi Intézet rendszeréből.
Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot sportorvosával a sportágának (Lovaglás vagy Fogathajtás) az OSEI rendszerben történő megjelölése érdekében!”

Köszönettel,

Magyar Lovassport Szövetség