Pleternica (CRO)

Kedves Pónifogathajtók! 

Nagy szeretettel meghívjuk a horvátországi Pleternicán, 2019. június 20-23. között megrendezésre kerülő CAI2*-os nemzetközi 
versenyre.
A kiváló 
versenyhelyszínt a Pleternicai Lovasklub biztosítja. Pleternica remeklehetőséget nyújt a szeptemberi Kisbér-ászári Pónifogathajtó Világbajnokságra való kvalifikáció megszerzéséhez.

A rendező pénteken, szombaton és vasárnap ingyenes reggelit, valamint pénteken és szombaton ingyenes vacsorát biztosít Önnek és segédhajtójának. Szombaton este versenyzői party kerül megrendezésre, ahol lehetőség lesz helyi borkülönlegességek kóstolására. 

A közelben több kávézó található. Ezen kívül, Pleternica ismert borutcájáról, ahol kiváló vendéglátás és kulináris lehetőségek várják az odalátogatókat. 20 kilométerre Pleternicától található a híres Kica piva sörfőzde, ahol több száz fajta sör kóstolható.

A verseny rendezői büszkék, hogy nagyra becsült nemzetközi bírók fogadták el meghívásukat. A zsűri elnöke a spanyol Miguel Angel Gutierrez Camarillo, a külföldi bíró Andrew Counsell (GBR).
A helyszínen 7 maraton akadály található. A verseny zökkenőmentes lebonyolításában profi versenyiroda és versenykiértékelő segítik a rendezőt.

Többek kérésére a vasárnapi akadályhajtás délutáni időpontja, délelőtt 10.00 órára változott.

Szeretettel meghívjuk Önt, hogy élvezze a csodálatos vendégszeretet és a kiváló versenyt Pleternicán, a gyönyörű Horvátországban. Várjuk nevezését a versenyünkre!

Az FEI által jóváhagyott versenykiírás ITT olvasható!

A Rendezőség