Sikeres pályaépítői kurzus 2018.

A Fogathajtó Szakbizottság képzéseinek sorozata az új versenyirodák nyári kurzusa után a pályaépítők továbbképzésével folytatódott november 17-18-án. 
A kétnapos kurzus vezetője Fintha Gábor, nemzetközi 4-es szintű pályaépítő volt, akinek magas szintű szakmai tapasztalata garancia a kurzus sikeres lebonyolításához.
35 pályaépítő bővítette szakmai tudását a Lipicai Lovasközpontban, Szilvásváradon a hétvége során. A képzés tesztírással kezdődött, majd előadásokkal folytatódott a szombati napon. A vasárnap a gyakorlaté volt, amikor is a pályaépítők által tervezett és megépített akadályhajtó pályát fogattal is teljesítette a kurzus pár résztvevője az Állami Ménesgazdaság lipicai fogatával.

Fintha Gábor a képzést követően elmondta, hogy egy szuper, tartalmas hétvégén vannak túl. A pályaépítők nagyon aktívak voltak, a versenyek során szerzett tapasztalataikat megosztották egymással, érdeklődve hallgatták az előadásokat. Minden résztvevőnek alkalma nyílt a szombati nap során megtervezett pályákat személyesen kielemezni a kurzusvezetővel. 

Dr. Fejér Barna szakbizottsági tag egy igen sikeres képzést szervezett, mely elnyerte a résztvevők elismerését is. Záró beszédében Dr. Fejér Barna kiemelte, hogy a versenyek magas szintű szakmai lebonyolítása fontos a szakbizottság számára, ehhez elengedhetetlen a hivatalos személyek képzése. 2019. év elején nemzeti versenybírók, stewardok, versenyirodák kurzusaira kerül majd sor.

A fotókat Horváth Krisztina készítette.


A Fogathajtó Szakbizottság kétnapos, elméleti és gyakorlati képzést szervez PÁLYAÉPÍTŐK részére az Állami Ménesgazdaság, Szilvásvárad támogatásával. A kurzusra minden olyan pályaépítőt várunk, akik 2019-ben versenypályákat szeretnének építeni. A 2019. évi licenc befizetésének előfeltétele a kurzuson való részvétel és a sikeres vizsga.

Kurzusvezető: Fintha Gábor, nemzetközi 4-es szintű pályaépítő
Képzés ideje: 2018. november 17-18., kezdési időpont: 10 óra
Helye: Szilvásvárad, Állami Ménesgazdaság épületei
Gyülekező: 2018. november 17., szombat 9:30-ig – a Szilvásváradi Lipicai Lovasközpont stadionjának parkolójában

Jelentkezési határidő: 2018. november 14., szerda, 16 óra
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött (külsős látogatók számára nem nyitott), határidő utáni jelentkezést nem áll módunkban elfogadni! fogatsport@lovasszovetseg.hu szakági email címre kérjük a jelentkezést a pontos név, működő email cím, telefonszám, postai cím megadásával. Kérjük jelezzék, hogy jelenleg milyen szintű minősítéssel rendelkeznek illetve akarnak-e szintet lépni. További, részletes információt a válasz emailben küldünk!

A tanfolyamon való részvétel ingyenes! A szállást és étkezést minden résztvevő magának szervezi. 
Kontakt és információ: Horváth István (+36 30 532 9313)