MEGÚJULT A MAGYAR LOVASSPORT SZÖVETSÉG HONLAPJA! 

❗️www.lovasszovetseg.hu ❗️

Kedves Ügyfeleink és Lovasaink!

Örömmel értesítünk titeket, hogy a Magyar Lovassport Szövetség új honlapja a mai naptól elindul. Szeretnénk felhívni a figyelmeteket pár újdonságra, ami 2019. január 23-tól esedékes:
➡️ Új lovak bejelentése: A honlapon található Nyomtatványok – Lóbejelentés menüpontban található űrlap kitöltésével igényelhető új ló licence, vagy személyesen. A már regisztrált / rendszerben szereplő lovak esetében az igénylés továbbra is az Ügyfélkapun vagy személyesen történik.
A szabadidő lovakat minden lovas a szabadidő nevezésnél regisztrálja.
➡️ Új egyesület bejelentése: A honlapon a Nyomtatványok – Egyesület bejelentés menüpontban lévő űrlap kitöltésével regisztrálható új egyesület, vagy személyesen. A már regisztrált egyesületek licencdíját az Ügyfélkapun vagy személyesen lehet befizetni.
➡️ FEI lóútlevél és FEI regisztrációs szám igénylése: A honlapon a Nyomtatványok- FEI ID és FEI RC igénylése menüpontban található űrlap kitöltésével történik, vagy személyesen. A FEI lóútlevél hosszabbítással / tulajdonos átírással és FEI lóútlevél másolattal kapcsolatos információkat a Nemzetközi lóútlevél és regisztrációs szám (FEI RC + FEI ID) menüpontban találjátok.
➡️ A rajtengedély vizsga jelentkezéssel kapcsolatban a Rajtengedély vizsga menüpontban egy pdf dokumentumban megtaláljátok a legfontosabb információkat a jelentkezés feltételéről és menetéről.
➡️ Az edzői regisztrációs vizsgára való jelentkezés menete megváltozott, az információkat az Edzői regisztráció menüpontban olvashatjátok.
Az átigazolási lap megújult, az új átigazolási lap a Nyomtatványok menüpontból tölthető le.

A régi bejelentési formákat még 1 hónapig áll módunkban feldolgozni.
Észrevételeitekkel, kéréseitekkel keressetek bátran minket, hiszen fő célunk egy mindenki számára könnyen kezelhető felület kialakítása, amely mindannyiunk munkáját könnyíti.

Üdvözlettel,
MLSZ Sportiroda