FIGYELEM! A Magyar Lovassport Szövetség Sportirodájának felhívása

Kedves Ügyfeleink!

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy az ügyfélfogadás 2020. március 16-tól határozatlan ideig szünetel. Elektronikus úton továbbra is elérhetők vagyunk, az email címeinket az alábbi menüpontban találjátok: http://www.lovasszovetseg.hu/kapcsolat/

Az alábbiakat kérjük vegyétek figyelembe:

Rajtengedély vizsgával kapcsolatos információk:
A REV könyv lovas boltokban is megvásárolható, kérünk titeket, hogy az ügyfélkapunkon keresztül ne rendeljetek most tőlünk. A sportkártya bemutatása nem feltétele a rajtengedély vizsgán való megjelenésnek, ezért ezeket egy későbbi időpontban fogjuk postázni.

FEI lóútlevél igénylése/ hosszabbítása esetén:
FEI regisztrációs számot állítunk ki ingyenesen, a regisztrációs szám lehetővé teszi a nevezést az adott versenyre, a FEI lóútlevél pedig egy későbbi időpontban vehető át. FEI lóútlevél hosszabbítása esetén a befizetést követően az FEI adatbázisban megújításra kerül az FEI útlevél, az ehhez tartozó matricát egy későbbi időpontban ragasztjuk be az útlevélbe.

A gördülékeny és gyors ügyintézés érdekében a jövőhét folyamán a honlapra feltöltésre kerül egy dokumentum (GYIK), melyben a gyakran ismételt kérdésekre kaphattok választ: LINK ITT. Az ügyfélkapunk továbbra is zavartalanul működik, így licenceket bármikor tudtok rendelni.

Előre is köszönjük az együttműködést ebben a mindannyiunk számára nehéz időszakban!

Üdvözlettel,
A Magyar Lovassport Szövetség Sportirodája